mozaïek parket

Je hebt zojuist dit product aan het winkelwagentje toegevoegd:

 • 0 out of 5

  eik mozaïek engelsvorm / steenverband

  De eik mozaïek engelsvorm / steenverband is te verlijmen met de volgende parketlijm van Uzin MK 90  prijs per m²: De eik mozaïek engelsvorm is te koop per pak van 3.59 m². Lengte lamel: 16 cm, dikte: 8 mm

  Houtsorteringen:

  natuur: eik met hoofdzakelijk dosse tekening (bloemvorm) en kwartiers, foutvrij gestreift: eik met spint, zonder knopen, hoofdzakelijk dosse tekening exquisit: eik met suiver kwartiers / valskwartiers (rechte nerven) foutvrij natuur kerngerookt: eik kwartiers (rechte nerven) en dosse (bloemvorm) foutvrij + donker gerookt premier: eik met kwartiers en dosse tekening foutvrij
  14,1832,67 € / m² incl. btw
 • 0 out of 5

  eik mozaïekparket 1st keus eik dambord

  Mozaïek parket in massieve eik met "dambord motief". Deze parket kan het beste verlijmd worden met de MK 90 van Uzin Utz ag De afwerking kan gebeuren met een olie of een matte vernis van Hesse-Lignal. Deze industriële parket met dambord motief is vóór geassembleerd op een drager. Een stevige vloer voor een klein budget!
  13,3724,98 € / m² incl. btw
 • 0 out of 5

  Vochtmeting met attest

  Je plaatst zelf je parket, maar je weet niet als de chape 100% droog is. Vraag een expert om deze meting vast te stellen. Vermijd zo duizenden euro's aan herstellingskosten.
  103,31 incl. btw
 • 0 out of 5

  Parallel eik massief parket

  Parallel eik massief parket is te verlijmen met de volgende parketlijm van Uzin MK 90  prijs per m²: De eik mozaïek Parallel parket is te koop per pak vanaf 3.69 tot 4.14 m² afhankelijk van  de houtsortering. Parallel eik massief parket leveren we op een netje van 32 cm x 64 cm. voor de lengte van 16 cm. Voor de lamel lente 12 cm is de lengte van het paneeltje 48 cm ipv 64 cm.
  19,2539,01 € /m² incl. btw
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}