massief parket

Je hebt zojuist dit product aan het winkelwagentje toegevoegd:

 • 0 out of 5

  eik mozaïek engelsvorm / steenverband

  De eik mozaïek engelsvorm / steenverband is te verlijmen met de volgende parketlijm van Uzin MK 90  prijs per m²: De eik mozaïek engelsvorm is te koop per pak van 3.59 m². Lengte lamel: 16 cm, dikte: 8 mm

  Houtsorteringen:

  natuur: eik met hoofdzakelijk dosse tekening (bloemvorm) en kwartiers, foutvrij gestreift: eik met spint, zonder knopen, hoofdzakelijk dosse tekening exquisit: eik met suiver kwartiers / valskwartiers (rechte nerven) foutvrij natuur kerngerookt: eik kwartiers (rechte nerven) en dosse (bloemvorm) foutvrij + donker gerookt premier: eik met kwartiers en dosse tekening foutvrij
  14,1832,67 € / m² incl. btw
 • 0 out of 5

  eik mozaïek ondervloer onderparket dambord parket

  eik mozaïek ondervloer is een economische makkelijk zelf te plaatsen parket. Deze eiken mozaïek parket kan dienen als tijdelijke of definitieve vloer of topvloer. Na het schuren kunt u deze eiken mozaïek ondervloer afwerken met de producten van Hesse. Deze eiken ondervloer van leveren we op matjes.
  8,61 € / m² incl. btw
 • 0 out of 5

  eik mozaïekparket 1st keus eik dambord

  Mozaïek parket in massieve eik met "dambord motief". Deze parket kan het beste verlijmd worden met de MK 90 van Uzin Utz ag De afwerking kan gebeuren met een olie of een matte vernis van Hesse-Lignal. Deze industriële parket met dambord motief is vóór geassembleerd op een drager. Een stevige vloer voor een klein budget!
  13,3724,98 € / m² incl. btw
 • 0 out of 5

  visgraat eik massief parket 5 x 25 cm

  Deze massieve eiken visgraat parket kan rechtstreeks op een chape geplaatst worden. Na het schuren van deze visgraat kun je deze afwerken met een olie of een vernis die geschikt is voor parket. U kunt deze visgraat eiken massieve parket ook parallel plaatsen of in steenverband.
  21,3726,76 € / m² incl. btw
 • 0 out of 5

  Vochtmeting met attest

  Je plaatst zelf je parket, maar je weet niet als de chape 100% droog is. Vraag een expert om deze meting vast te stellen. Vermijd zo duizenden euro's aan herstellingskosten.
  103,31 incl. btw
 • 0 out of 5

  Parallel eik massief parket

  Parallel eik massief parket is te verlijmen met de volgende parketlijm van Uzin MK 90  prijs per m²: De eik mozaïek Parallel parket is te koop per pak vanaf 3.69 tot 4.14 m² afhankelijk van  de houtsortering. Parallel eik massief parket leveren we op een netje van 32 cm x 64 cm. voor de lengte van 16 cm. Voor de lamel lente 12 cm is de lengte van het paneeltje 48 cm ipv 64 cm.
  19,2539,01 € /m² incl. btw
 • 0 out of 5

  Kopshout eiken parket

  Massief Kopshout eiken Parket. Deze eiken blokjes worden los geleverd in een stevige zak. Doordat het hout op de kopse kant ligt is deze parket onverwoestbaar. De blokjes kunnen niet enkel in kruisband gelegd worden maar ook geschrankt. De parket kan nadien afwerkt worden met olie of een matte vernis. [fusion_button link="/nl/product/kopshout-eik-parket/?add-to-cart=2474"]Bestel uw Sample hier![/fusion_button]
  95,78 € / m² incl. btw
 • 0 out of 5

  Hongaars Punt Eik Massief | groot formaat | Made in Belgium

  Hongaarse punt of Hongaars punt is een wordt wel eens verkeerdelijk bekeken als een visgraat. Het verschil met een visgraat is dat deze hongaars punt op de kopse kant 45° schuin is gezaagd. Dit terwijl een visgraat parket 90° is. Deze schuine kant maakt van de hongaars punt qua productie een duurder product. Deze hongaars punt heeft een breedte 9 cm.
  68,25101,51 € / m² incl. btw
 • 0 out of 5

  Hongaarse Punt Eik Massief | klein formaat | Made in Belgium

  Hongaarse punt of Hongaars punt is een wordt wel eens verkeerdelijk bekeken als een visgraat. Het verschil met een visgraat is dat deze hongaarse punt op de kopse kant 45° schuin is gezaagd. Dit terwijl een visgraat parket 90° is. Deze schuine kant maakt van de hongaarse punt qua productie een duurder product. Deze hongaars punt heeft een breedte van 7.2 cm. Bel ons voor andere formaten op +32 56 77 36 04.
  65,7794,11 € / m² incl. btw
 • 0 out of 5

  lamel op kant wengé massief parket

  Deze massieve lamel op kant wengé parket vloer is een onverslijtbare parketvloer die makken zelf te plaatsen is. Één paneeltje van deze lamel op kant heet een formaat van 31.5 x 25 cm. De latjes van deze wengé vloer hebben een formaat van 15 mm x 15 mm x 25 cm lengte. De latjes worden samen gehouden door een tape. Deze tape schuur je eraf na het plaatsen.
  55,25 49,72 € / m² incl. btw
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}