afdekfolie

Je hebt zojuist dit product aan het winkelwagentje toegevoegd:

 • 0 out of 5

  PrimaCover Dispenser

  PrimaCover Dispenser is een handzaam, ergonomisch afrolapparaat voor folie op rollen met een breedte van 62,5cm. De PrimaCover Dispenser is geschikt voor het aanbrengen van PrimaCover Carpet en PrimaCover Hardfloor op trappen en vloeren. De Dispenser kan zowel met als zonder steel worden ingezet. Elke set wordt geleverd inclusief een handig foliemes.
  75,00 incl. btw
 • 0 out of 5

  PrimaCover Carpet – Zelfklevende beschermfolie voor tapijt

  Zelfklevende beschermfolie voor tapijt

  PrimaCover Carpet is een sterke, zelfklevende, waterdichte folie voor het veilig afdekken van tapijt op vloeren en trappen tijdens projectinrichting, bouw-, afbouw-, renovatie- en schilderwerken. Kan, ook na langdurig gebruik, eenvoudig verwijderd worden zonder lijmresten achter te laten. inhoud: 62.5 m² per rol.
  62,5082,00 incl. btw
 • 0 out of 5

  PrimaCover Hardfloor

  Zelfklevende beschermfolie voor harde ondergronden

  PrimaCover Hardfloor is een sterke, zelfklevende, waterdichte folie voor de veilige bescherming van harde ondergronden. Geschikt voor vloeren en trappen. Beschermt tegen lichte beschadigingen en gemorst materiaal. PrimaCover Hardfloor is ideaal bij projectinrichting, bouwen, afbouwen, renoveren en schilderen.
  55,75 incl. btw
 • 0 out of 5

  PrimaCover Glass – Zelfklevende beschermfolie voor glas

  Zelfklevende beschermfolie voor glas

  PrimaCover Glass is een lichtdoorlatende beschermfolie voor ramen en glas. Deze blauwe PE-folie biedt een uitstekende bescherming tijdens tal van werkzaamheden, zoals bouw-, renovatie-, stukadoor- en schilderwerken. Speciaal ontwikkelde folie met UV-bestendige lijmlaag. Is zowel aan de buitenzijde als de binnenzijde aan te brengen.
  17,00 incl. btw
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}