voor-kleuren

Je hebt zojuist dit product aan het winkelwagentje toegevoegd:

 • 0 out of 5

  borstel of kwast voor plaatsen van vernis 50 mm

  Wegwerpkwast voor het plaatsen van vernis of olie in de hoeken of op de plinten. Deze kun je eventueel ook uitwassen en hergebruiken. Voor type pura natura, pura one van Hesse en andere watergedragen vernissen.
  2,5024,00 incl. btw
 • 0 out of 5

  Primer white oil hesse-lignal OB 84-77

  Primer white oil hesse-lignal OB 84-77 is parketolie op basis van lijnzaad-, zonnebloem- en jojobaolie en met natuurlijke olie gemodificeerde alkydhars; vrij van kobalt- en loodhoudende siccatieven, taaielastisch, gepigmenteerd, slijtbestendig. emissiegecontroleerd bouwproduct naar DIBt-beginselen.
  10,00110,24 incl. btw
 • 0 out of 5

  LIGHT WHITE PRIMER OIL hesse-lignal OB 84 278

  LIGHT WHITE PRIMER OIL

  omschrijving:

  LIght white primer oil is een parketolie op basis van lijnzaad-, zonnebloem- en jojobaolie en met natuurlijke olie gemodificeerde alkydhars; vrij van kobalt- en loodhoudende siccatieven, taaielastisch, gepigmenteerd, slijtbestendig. emissiegecontroleerd bouwproduct naar DIBt-beginselen. Deze 2k olie kan onder de Pura Natura super matte vernis geplaatst worden. Zo versterkt u het natuur effect van de vernis. Kan gemengd worden met primer white oil. Aanbrengen met woodboy.

  kleur:

  De light white primer oil is een 50/50 mengeling van de primer natural oil en de primer white oil.

  opbouw:

  1 laag light white primer oil (of mengeling van de white met de naturel) + 2 lagen pura natura of pura one vernis aanbrengen.

  meer info:

  Hesse-Lignal product catalogus Voor meer info bel of mail ons: info@ardeco-parket.be of +32 56 77 36 04
  23,7499,22 incl. btw
 • 0 out of 5

  Witte vodden tricot 10kg

  Witte vodden tricot 10kg Dit zijn versneden witte T-shirts, polo's en andere witte, dunne tricot stoffen Groot absorbsievermogen, en geen pluisjes. Er worden dus enkel witte, dunne tricot stoffen gebruikt. Opgelet, vodden gedrenkt in olie of boenwas kunnen zelf ontbranding veroorzaken.  Maak ze dus als altijd nat en bewaar ze niet binnen.  Ideaal voor het plaatsen van, en afvegen van olie of kleurbeits. Laat geen kleur achter. Deze zijn ook gewassen, ruiken fris. Plastiek verpakking van +- 10 kg meer info? Bel ons op 056 77 36 04 of info@ardeco-parket.be      
  33,46 incl. btw
 • 0 out of 5

  Magic Oil 2K Color

  2-comp. gekleurde parketolie op basis van natuurlijke oliën en was Voeg deze pigmenten toe aan de Magic oil 2K neutraal Geschikt voor impregneren en oppervlakteverbetering van o.a.:
  • Geschuurde houten vloeren
  • Volledig geschuurd samengesteld parket
  • Parket op vloerverwarming
  46,44 incl. btw
 • 0 out of 5

  Vochtmeting met attest

  Je plaatst zelf je parket, maar je weet niet als de chape 100% droog is. Vraag een expert om deze meting vast te stellen. Vermijd zo duizenden euro's aan herstellingskosten.
  103,31 incl. btw
 • 0 out of 5

  Woca antiekloog 2.5L

  Antiekloog is speciaal ontwikkeld om eikenhout een gerookte uitstraling te geven. Het is gebruiksvriendelijk maar wel bijtend en daardoor moet er voorzichtig mee om worden gegaan tijdens de verwerking. Omdat Antiekloog reageert met het looizuur in eikenhout kan de kleur na het aanbrengen variëren, afhankelijk van het looizuurgehalte in het hout. Het zorgt echter altijd voor een unieke kleur en een “vintage-look”. Het uiteindelijk kleurresultaat wordt bekomen na 1-2 maanden.
  24,79 incl. btw
 • 0 out of 5

  WPB kleur beits – Hesse-Lignal

  Speciale beits voor parket, gebruiksklaar, waterverdunbaar, milieubewust, met hoge lichtechtheid. Lichtechte fijne pigmenten dekken het hout vrijwel helemaal af, waarbij het gewenste beitskarakter wordt bereikt. Volgens DIBt regels op rest-emissie getest bouwproduct in combinatie met OE 82-/OE-83-/OB 83-. Het recept is vrij van houtverduurzamingsmiddelen, giftige zware metalen, formaldehyde, ftalaat weekmakers, CMR stoffen, cat. 1 en 2, vluchtige halogeen verbindingen
  20,36115,22 incl. btw
 • 0 out of 5

  Woca Pre-Color wit grijs zwart 2.5 L

  Pre-Colour is een beits op waterbasis voor het voorbereiden van onafgewerkt of pas geschuurd binnenhoutwerk, bv. vloeren, trappen, meubels en panelen. Pre-Colour verbetert de houtnerf vooraleer een beschermende olie of Olielak aan te brengen. Pre-Colour mag op alle houtsoorten gebruikt worden.
  39,0558,88 incl. btw
 • 0 out of 5

  Woca houtloog wit / grijs wood lye white / grey

  Houtloog wordt gebruikt als voorbehandeling voor onbehandeld of pas geschuurd binnenhout, zoals vloeren, trappen, meubelen en wanden. Houtloog is geschikt voor alle houtsoortenn.
  33,22 incl. btw
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}