vernis

Je hebt zojuist dit product aan het winkelwagentje toegevoegd:

 • 0 out of 5

  Hesse Pura Natura, super matte parket en trap vernis

  HESSE PURA NATURA Gratis verzending vanaf 5L of minimaal 50 euro incl. btw! Biedt uitstekende weerstand tegen alle mogelijke slijtages en geeft uw vloer een natuurlijke touch Het natuurlijkste effect Extreem mat, de laagste glans in zijn klasse De hoogste slijtweerstand in zijn categorie Geen klontervorming Eenvoudig aan te brengen zonder wolkvorming Licht oproerbaar, ook na lange tijd opslag Snelle droging Geschikt als afwerking op de Hesse Primer Colour Oil Inzetbaar in combinatie met WPB Hydro Parketbeits Profiteer vandaag nog van de parketvernis van morgen. Neem een lengte voorsprong met PURA-NATURA BEL ONS VOOR PROFESSIONELE PRIJZEN meer info, bel of mail ons: + 32 56 77 36 04 of info@ardeco-parket.be
  35,82134,85 incl. btw
 • 0 out of 5

  borstel of kwast voor plaatsen van vernis 50 mm

  Wegwerpkwast voor het plaatsen van vernis of olie in de hoeken of op de plinten. Deze kun je eventueel ook uitwassen en hergebruiken. Voor type pura natura, pura one van Hesse en andere watergedragen vernissen.
  2,5024,00 incl. btw
 • 0 out of 5

  Pura One Vernis van Hesse-Lignal

  1. lichtecht
  2. goede transparantie
  3. goede chemische en mechanische bestendigheid
  Tweecomponenten HYDRO acrylaat PUR lak, hoge slijtbestendigheid, taaielastisch, hoog vullend vermogen, lichtecht. systeemlak van de spuitklasse voor gronden en aflakken met breed toepassingsgebied. Het product kan op gebleekte houtsoorten worden gebruikt. Emissiegecontroleerd bouwproduct naar DIBt-beginselen..
  32,78116,50 incl. btw
 • 0 out of 5

  Hesse Pura Natura VERHARDER HDR 72

  Enkel de verharder die samen gaat met de bussen van 5l of 1l pura natura.
  8,8819,93 incl. btw
 • 0 out of 5

  Hesse hydro Una Elite 1k vernis voor parket en trappen 1L of 5L

  Eencomponenten HYDRO acrylaatlak, slijtbestendig, taaielastisch, goed vullend, lichtecht. Met een zeer goede bestendigheid tegen voetsporen en typische huishoudchemicaliën. Systeemlak voor gronden en aflakken. Het product kan op gebleekte houtsoorten worden gebruikt. Emissiegecontroleerd bouwproduct naar DIBt-beginselen. Vanwege het bijzondere recept is deze lak ook geschikt als kraakvrije coating voor houten trappen.
  • lichtecht
  • lichte kleur
  • goede mechanische bestendigheid
  • kraakvrije traplak
  24,29103,24 incl. btw
 • 0 out of 5

  Bona Mega

  Bona Mega

   

  Parketvloer lakken - reukloze lak, bijzonder slijtvast

  Parketlak Bona Mega is een éénpots 100% polyurethaanlak op waterbasis. Het is een tweecomponenten aflak die de zuurstof in de lucht als verharder gebruikt. De lak is reukloos, bijzonder slijtvast, niet brandgevaarlijk, bevat circa 5% oplosmiddel en is bestand tegen de gebruikelijke huishoudchemicaliën. Bona Mega niet gebruiken op wit- of pastelgebeitste vloeren.   Bona Mega is ook verkrijgbaar in een extra matte uitvoering - een glansgraad van 9%, gemeten onder een hoek van 60°, hierdoor heeft de houten vloer een pure matte uitstraling.
  115,60 incl. btw
 • 0 out of 5

  Witte vodden tricot 10kg

  Witte vodden tricot 10kg Dit zijn versneden witte T-shirts, polo's en andere witte, dunne tricot stoffen Groot absorbsievermogen, en geen pluisjes. Er worden dus enkel witte, dunne tricot stoffen gebruikt. Opgelet, vodden gedrenkt in olie of boenwas kunnen zelf ontbranding veroorzaken.  Maak ze dus als altijd nat en bewaar ze niet binnen.  Ideaal voor het plaatsen van, en afvegen van olie of kleurbeits. Laat geen kleur achter. Deze zijn ook gewassen, ruiken fris. Plastiek verpakking van +- 10 kg meer info? Bel ons op 056 77 36 04 of info@ardeco-parket.be      
  33,46 incl. btw
 • 0 out of 5

  HESSE PUR SYSTEEMLAK DE 45550-0008 OPHELLEND incl. verharder DR 4070

  • ophelderend
  • sneldrogend
  • met lichtbescherming
  PUR acrylharslak bestaande uit twee componenten, egaliserend, ophelderend, sneldrogend, lichtecht en met lichtbescherming. Een systeemlak voor het gronden en aflakken voor systemen met openporiën. Het product kan op gebleekt hout worden gebruikt. Bovendien vrij van ftalaatweekmakers en dus ook geschikt voor het lakken van kinderspeelgoed.
  40,38150,38 incl. btw
 • 0 out of 5

  Bona Traffic HD extra mat

  Sneller dan ooit Bona Traffic HD, de hoogwaardige parketlak voor ruimten die zeer intensief worden belopen, levert nu een superieure bescherming in de kortst mogelijke tijd en geeft betere resulaten dan welke parketlak dan ook op het gebied van snelheid en duurzaamheid. Ervaar de ongeëvaneerde slijtvastheid en minimale uithardingstijd. De vloer kan nu reeds na 12 uur nà de laatste laklaag maximaal belast worden. Bona Traffic HD is de ultieme oplossing voor druk belopen ruimten, zoals lobby’s, luchthavens, beurshallen, treinstations etc. - geeft de vloeren gedurende de gehele levensduur een langdurige bescherming en een prachtige uitstraling.
  174,45 incl. btw
 • 0 out of 5

  Hesse watergedragen vernis HE65 414 voordien HE614

  Hesse watergedragen vernis HE65 414 voordien HE614 enkel in bussen van 5L product: Hesse-Lignal
  130,65 incl. btw
 • 0 out of 5

  Blanchon Intensiv® 2-componenten parketlak incl. verharder

  Intensiv® 2-componenten parketlak

  Bewaart de natuurlijke kleur van het hout - Geschikt voor intens verkeer op openbare plaatsen Geurloze 2-componentenlak met zeer hoge weerstand tegen chemicaliën bestemd voor zeer druk verkeer. Sterk dekkingsvermogen. Emicode EC1R brandklasse CflS1 behaald op een eikenhouten of beukenhouten vloer van 8 mm dik die op de ondergrond werd gelijmd glanzend, satijn, mat, onzichtbaar effect, ultra mat, ultra naturel (effet nature)* *Enkel op lichte houtsoorten.
  38,60280,07 incl. btw
 • 0 out of 5

  Vochtmeting met attest

  Je plaatst zelf je parket, maar je weet niet als de chape 100% droog is. Vraag een expert om deze meting vast te stellen. Vermijd zo duizenden euro's aan herstellingskosten.
  103,31 incl. btw
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}