Je hebt zojuist dit product aan het winkelwagentje toegevoegd:

 • 0 out of 5

  Onderhoudsolie Di Legno kleurloos MD 03

  Onderhoudsolie Di Legno kleurloos MD 03 is de perfecte keuze voor uw parket, die over een kleurloos afwerking beschikt. inhoud: 1 L verbruik : +- 30-40 m² / l
  22,00 20,90 incl. btw
 • 0 out of 5

  borstel of kwast voor plaatsen van vernis 50 mm

  Wegwerpkwast voor het plaatsen van vernis of olie in de hoeken of op de plinten. Deze kun je eventueel ook uitwassen en hergebruiken. Voor type pura natura, pura one van Hesse en andere watergedragen vernissen.
  2,5024,00 incl. btw
 • 0 out of 5

  Primer white oil hesse-lignal OB 84-77

  Primer white oil hesse-lignal OB 84-77 is parketolie op basis van lijnzaad-, zonnebloem- en jojobaolie en met natuurlijke olie gemodificeerde alkydhars; vrij van kobalt- en loodhoudende siccatieven, taaielastisch, gepigmenteerd, slijtbestendig. emissiegecontroleerd bouwproduct naar DIBt-beginselen.
  10,00110,24 incl. btw
 • 0 out of 5

  pad dik model voor zetten van olie of opblinken van boenwas (wit-beige-groen-zwart)

  Pad van 40 cm om olie te zetten of om boenwas op te blinken. Te gebruiken onder een polier machine of boen machine type woodboy. Diameter: 40 cm Dite: 2 cm Vragen? Bel of mail ons op +32 56 77 36 04 of info@ardeco-parket.be
  10,4251,91 incl. btw
 • 0 out of 5

  LIGHT WHITE PRIMER OIL hesse-lignal OB 84 278

  LIGHT WHITE PRIMER OIL

  omschrijving:

  LIght white primer oil is een parketolie op basis van lijnzaad-, zonnebloem- en jojobaolie en met natuurlijke olie gemodificeerde alkydhars; vrij van kobalt- en loodhoudende siccatieven, taaielastisch, gepigmenteerd, slijtbestendig. emissiegecontroleerd bouwproduct naar DIBt-beginselen. Deze 2k olie kan onder de Pura Natura super matte vernis geplaatst worden. Zo versterkt u het natuur effect van de vernis. Kan gemengd worden met primer white oil. Aanbrengen met woodboy.

  kleur:

  De light white primer oil is een 50/50 mengeling van de primer natural oil en de primer white oil.

  opbouw:

  1 laag light white primer oil (of mengeling van de white met de naturel) + 2 lagen pura natura of pura one vernis aanbrengen.

  meer info:

  Hesse-Lignal product catalogus Voor meer info bel of mail ons: info@ardeco-parket.be of +32 56 77 36 04
  23,7499,22 incl. btw
 • 0 out of 5

  Blanchon Onderhoudsolie 1L & 2.5L

  Speciaal impregneermiddel voor het onderhoud van alle parket- en houten vloeren geïmpregneerd met Blanchon Hardwaxoil, Parketolie, Solid'OilTM en in de fabriek geolied parket
  De Onderhoudsolie herstelt snel en gemakkelijk elk geolied parket (traditionele olie) en geeft een natuurlijk mat en egaal aspect zonder boenen. Hij heeft de aangename en discrete geur van natuurwas en is gemakkelijk aan te brengen op alle courant gebruikte houtsoorten die vooraf zijn geolied.
  19,1540,93 incl. btw
 • 0 out of 5

  HESSE NATURAL-COLOUR-OIL OB 83- (KLEUR: wit-naturel-grijs-zwart-bruin-…)

  Olie op basis van lijnolie, en met natuurlijke olie gemodificeerde alkydehars met toevoeging van lood- en kobaltvrije droogstoffen, gepigmenteerd, taaielastisch, bestand tegen slijtage, met lichtbescherming. Het opennervige, actief ademende oppervlak is duurzaam. Emissiegecontroleerd bouwproduct naar DIBt-beginselen.
  6,5891,06 incl. btw
 • 0 out of 5

  Blanchon Onderhoudsolie Parket Milieu 1L & 5L

  Bewaart en onderhoudt het natuurlijk uitzicht van alle hout geïmpregneerd met Blanchon Parketolie Milieu natuurlijk hout, ruw hout en eik.
  Onderhoudsolie Milieu is de natuurlijke aanvulling op Blanchon Parketolie Milieu. Hij laat zich op eenvoudige en praktische wijze rechtstreeks aanbrengen op schoon, met Parketolie Milieu geïmpregneerd hout: opboenen, met de hand of de boenmachine, is niet nodig, voor onderhoud en plaatselijke renovatie van uw parket en houten vloeren.
  20,0681,90 incl. btw
 • 0 out of 5

  olie verharder OR 87 (100 ml – 250 ml)

  Olie verharder OR 87 (100 ml - 250 ml) is een olie verharder voor Primer oil white, light white en naturel. Dit product kan niet gebruikt worden voor solid oil van hesse.
  6,7210,35 incl. btw
 • 0 out of 5

  Woca oil refresher conditioner

  Op basis van olie en zeep. Olie Conditioner wordt gebruikt voor het behandelen en opfrissen van geoliede houten vloeren. Olie Conditioner ‘Naturel’ wordt gebruikt voor naturel en gekleurd geoliede vloeren, en Olie Conditioner ‘Wit’ voor wit geoliede vloeren. Olie Conditioner combineert een efficiënte reiniging met een gelijktijdige oliebehandeling van het hout. De olie dringt diep in de poriën van het hout en vormt een matte beschermende laag.
  10,7045,41 incl. btw
 • 0 out of 5

  Blanchon Universal Maintenance Oil 0.5l & 1L

  Geschikt voor alle ter plaatse of in de fabriek afgewerkte geoliede parketvloeren, ongeacht de afwerking: traditioneel of watergedragen.
  De Universal Maintenance Oil beschermt en herstelt alle Blanchon-oliën: HardwaxolieParketolieSolid'Oil™Parketolie Milieu. De onderhoudsolie is eveneens perfect geschikt voor het onderhoud van geoliede parketvloeren met fabrieksafwerking.
  Eenvoudig aan te brengen, zonder polijsten en sneldrogend, waardoor lokalen vrijwel onmiddellijk opnieuw in gebruik genomen kunnen worden: 20 min.
  18,2119,27 incl. btw
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}