Blanchon

Je hebt zojuist dit product aan het winkelwagentje toegevoegd:

 • 0 out of 5

  Blanchon Schoonmaak Cleaner – Lisabril®

  Voor de regelmatige schoonmaak en het onderhoud van gelakte oppervlakken of oppervlakken behandeld met Polish Satijn of Polish Métamat®

  De Remover Protector voor parket Lisabril® reinigt gelakt parket met glanzend, satijnen, mat, ultramat, ruwhouten of onzichtbaar uitzicht. Als perfecte aanvulling op de matelliseermiddelen reinigt en verlevendigt hij parketvloeren zonder de laag Parketvernis aan te tasten. Eveneens zeer geschikt voor het wassen van kunststof vloeren, laminaat- of gemelamineerde vloeren, gelakte kurkvloeren, tegels, marmer en moderne harde vloeren.
  12,0752,86 incl. btw
 • 0 out of 5

  Blanchon Polish Protector Rénovateur Métamat® Métamat Satijn / Mat

  Metalliseermiddel satijn voor glanzende of gesatineerde oppervlakken die druk worden belopen
  Polish Satijn of Mat wordt unaniem erkend voor de bescherming van gelakt parket en is essentieel voor een rationeel onderhoud ervan. Hij zorgt ervoor dat gelakt parket er lange tijd "als nieuw" uitziet en dat het langer meegaat. Polish Satijn of mat glijdt niet, vergeelt niet en is compatibel met alle Parketlakken. Dankzij zijn zeer goede hechting kan hij met succes worden gebruikt op kunststof vloeren.
  13,4390,01 incl. btw
 • 0 out of 5

  Blanchon Onderhoudsolie 1L & 2.5L

  Speciaal impregneermiddel voor het onderhoud van alle parket- en houten vloeren geïmpregneerd met Blanchon Hardwaxoil, Parketolie, Solid'OilTM en in de fabriek geolied parket
  De Onderhoudsolie herstelt snel en gemakkelijk elk geolied parket (traditionele olie) en geeft een natuurlijk mat en egaal aspect zonder boenen. Hij heeft de aangename en discrete geur van natuurwas en is gemakkelijk aan te brengen op alle courant gebruikte houtsoorten die vooraf zijn geolied.
  19,1540,93 incl. btw
 • 0 out of 5

  Blanchon Onderhoudsolie Parket Milieu 1L & 5L

  Bewaart en onderhoudt het natuurlijk uitzicht van alle hout geïmpregneerd met Blanchon Parketolie Milieu natuurlijk hout, ruw hout en eik.
  Onderhoudsolie Milieu is de natuurlijke aanvulling op Blanchon Parketolie Milieu. Hij laat zich op eenvoudige en praktische wijze rechtstreeks aanbrengen op schoon, met Parketolie Milieu geïmpregneerd hout: opboenen, met de hand of de boenmachine, is niet nodig, voor onderhoud en plaatselijke renovatie van uw parket en houten vloeren.
  20,0681,90 incl. btw
 • 0 out of 5

  Blanchon Universal Maintenance Oil 0.5l & 1L

  Geschikt voor alle ter plaatse of in de fabriek afgewerkte geoliede parketvloeren, ongeacht de afwerking: traditioneel of watergedragen.
  De Universal Maintenance Oil beschermt en herstelt alle Blanchon-oliën: HardwaxolieParketolieSolid'Oil™Parketolie Milieu. De onderhoudsolie is eveneens perfect geschikt voor het onderhoud van geoliede parketvloeren met fabrieksafwerking.
  Eenvoudig aan te brengen, zonder polijsten en sneldrogend, waardoor lokalen vrijwel onmiddellijk opnieuw in gebruik genomen kunnen worden: 20 min.
  18,2119,27 incl. btw
 • 0 out of 5

  Blanchon Powerful Cleaner / Ontvetter 1L

  Verwijdert alle moeilijke vlekken op geoliede parketvloeren die achterblijven na gewone schoonmaakbeurten.
  De Powerful Cleaner verwijdert grondig het hardnekkigste vuil en vlekken op alle geoliede parketvloeren. Deze krachtige ontvetter verwijdert opeenhopingen van vette en vuile lagen. Geschikt als grondlaag om oppervlakken opnieuw te oliën met een onderhouds- of originele olie.
  18,21 incl. btw
 • 0 out of 5

  Blanchon Intensiv® 2-componenten parketlak incl. verharder

  Intensiv® 2-componenten parketlak

  Bewaart de natuurlijke kleur van het hout - Geschikt voor intens verkeer op openbare plaatsen Geurloze 2-componentenlak met zeer hoge weerstand tegen chemicaliën bestemd voor zeer druk verkeer. Sterk dekkingsvermogen. Emicode EC1R brandklasse CflS1 behaald op een eikenhouten of beukenhouten vloer van 8 mm dik die op de ondergrond werd gelijmd glanzend, satijn, mat, onzichtbaar effect, ultra mat, ultra naturel (effet nature)* *Enkel op lichte houtsoorten.
  38,60280,07 incl. btw
 • 0 out of 5

  Blanchon SOLID’OIL Verharder Durcisseur

  Blanchon durcisseur huile pour huile cire et solid'oil

  Blanchon verharder voor hardwax olie en solid'oil
  57,71 incl. btw
 • 0 out of 5

  Blanchon SOLID’OIL 1 laags afwerking

  Hard Solid hardwaxoil, voor het beschermen en beitsen van parket en houten vloeren

  Solid'Oil™ 100% impregneert, beitst en beschermt parketvloeren en hout in één enkele handeling. Bij contact met het hout wordt een interactief netwerk aangemaakt dat het hout diep voedt en beschermt. Solid'Oil™ 100% is verkrijgbaar in 8 basistinten en biedt door eenvoudige menging een oneindige waaier aan tinten van natuurlijk tot donkerzwart met een hele variatie aan houtkleuren en een breed palet grijstinten.
  25,64181,28 incl. btw
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}