Hoe uw fruitschaal of snijplank afwerken?

Hoe uw fruitschaal of snijplank afwerken?

Hesse FOODCARE-OIL GE 11077 de natuurlijke, betrouwbare en onberispelijke bescherming voor oppervlakken die in contact komen met voedingsmiddelen.
U wilt een natuurlijke, betrouwbare bescherming voor uw hoogwaardige oppervlakken van hardhout, zoals snijplanken, fruitschalen, werk- of serveerbladen? Tot dusver konden ze niet met een natuurlijke olie worden beschermd, omdat alle bekende oliën een negatieve invloed hadden op de smaak van de levensmiddelen. Hesse FOODCARE-OIL GE 11077 is de oplossing. De reuk- en smaakloze natuurolie is vrij van oplosmiddelen en bevat geen droogstoffen of oximes. Met een zuiverheid van 99,7 % heeft het geoliede oppervlak geen invloed op de reuk of smaak van de levensmiddelen die erop Industrie liggen. Dankzij de geslaagde sensorische tests mag deze olie worden gebruikt in het kader van de Duitse wet inzake levensmiddelen, gebruiksvoorwerpen en voedermiddelen. Dit is zelfs door een onafhankelijk instituut bevestigd. Bovendien is de bescherming zeer eenvoudig: breng de olie aan op het schone, glad geschuurde hout, laat het kort intrekken, werk het in met een fijn schuurvlies en neem het overtollig product af. Afhankelijk van de houtsoort en de gewenste beschermende werking kunt u de olie ook opnieuw opbrengen. De olie benadrukt de kleur en de structuur van het hout. Zo komt de exclusiviteit en waardigheid van hardhout volledig tot zijn recht. Na droging van de olie blijft het oppervlak ademend, maar is toch doeltreffend beschermd. En, zoals gezegd, de levensmiddelen die u erop legt, worden niet beïnvloed door het geoliede oppervlak, niet qua reuk, noch qua smaak.

Probeer het uit en overtuig uzelf van dit hoogwaardige natuurproduct. Presenteer uw etenswaren op een exclusief oppervlak van hardhout.

Deel deze post

has been added to your cart.
Afrekenen
Open chat
1
Heb je een vraag? Chat met ons!
Avez-vous une question? Chattez avec nous!